Välkommen till nya PLS.nu!

Vi har nylanserat vår hemsida med en ny layout och många förbättringar.

Observera! Under tiden vi flyttar över innehållet från vår gamla domän kan vissa saker på hemsidan se lite konstiga ut. Vi jobbar på att åtgärda detta så fort som möjligt.

Som du antaligen redan har märkt ser inte pls.nu ut som det brukar. Med ny layout och vässat innehåll hoppas vi kunna serva våra kunder ännu bättre än tidigare.

För dig som varit här innan kommer du känna igen de flesta funktioner. Du navigerar via menyn högst upp. För att hitta information, bilder och dokument om våra produkter använder du sökrutan i menyraden, på förstasidan eller under fliken “vårt sortiment” – där kan du även se samtliga våra produkter och botanisera bland produktkategorierna. Du kan nu söka efter art.nr så väl som produktnamn, kategori eller användningsområde (t.ex. storkök). Produktinformation och dokument kommer nu uppdateras mer regelbundet och vara mer aktuell än tidigare. Det är hit du kan vända dig innan du hör av dig med produktfrågor till oss.

Vi har även förbättrat kontaktytorna på sidan “kontakt”, för att du som kund lättare ska kunna hitta till rätt person och få svar på din fråga.

Den största nyheten håller vi på ett litet tag till, nämligen vårt kunskapscenter. Denna sidan kommer inom kort fyllas med metodblad, instruktionsvideos, broschyrer och annat som hjälper dig att använda våra produkter på bästa sätt, och effektivisera din städmetod för en renare morgondag.

Nu ser vi fram emot ett nytt år med ny hemsida och nya möjligheter, vi hoppas ni kommer trivas ombord på resan!