PRIVATE BRAND

Vill du lansera ett eget varumärke? Via vår Private Brand-avdelning hjälper vi dig från idé till färdig produkt. Vi säkerställer att din produkt uppfyller marknadens krav, inklusive eventuella miljömärkningar.

Från idé till produkt

Med vår breda erfarenhet och kompetens av kemprodukter inom olika användningsområden hjälper vi dig göra verklighet av din idé. Stor som liten.

Vi tar hand om svanar och falkar

Vår produktion uppfyller alla miljökrav. Dessutom hjälper vi dig certifiera din produkt enligt Svanen eller Bra miljöval.

Parfymering med rätt doft

Behöver du hjälp med att sätta rätt doft på din produkt? Med hjälp av vår parfymör hittar vi den doft du vill ha.

Med vår kompetens och dina idéer skapar vi framtidens produkter

Med vår breda erfarenhet och kompetens av produkter inom många olika användningsområden hjälper vi dig göra verklighet av din idé.

Produktexempel

Vi hjälper dig att skräddarsy och utveckla de flesta kemprodukter du kan tänka dig, helt efter dina egna idéer, med en doft som förstärker ditt varumärke. Några exempel på populära produktkategorier kan du se nedan men det är i princip din fantasi som sätter gränserna. Kontakta oss så berättar vi mer.

Tvål
Vi skräddarsyr din tvål efter önskemål med unik doft eller helt parfymfri i flera typer av förpackningar. Vi gör allt från tvål som tillverkas åt stora butikskedjor i Sverige, till tvål för tung industri.
Kontakta oss för offert
Flytande kem
En av våra specialiteter är att ta fram enkla och effektiva medel för all typ av rengöring. Diskmedel, såpa eller specialrengöring för ugnar? Din fantasi sätter gränserna.
Kontakta oss för offert
Krämer & lotion
Mjukgörande handkräm eller en uppfriskande lotion? Vi hjälper dig ta fram olika sorters hygienprodukter för alla typer av användningsområden.
Kontakta oss för offert
Föregående bild
Nästa bild

Vi förpackar din idé i rätt format

Att hitta rätt förpackning för din produkt innebär inte enbart hänsyn till volym och utseende, utan även till material och hållbarhet. Vi guidar dig till fram rätt lösning för din idé.

Förpackningsexempel

Det är viktigt att förpackningen är attraktiv och säljande för att kunden ska välja din produkt bland andra. Men varumärkesbyggande och kommunikation med hjälp av förpackningen handlar inte bara om att sälja din produkt, utan om konsumentens helhetsintryck. Hur kommunicerar din produkts förpackning sitt innehåll? Hur lätt är din förpackning att bära, förvara, öppna och källsortera? Ska den ha spraymunstycke, snäppkork eller något helt annat? I nära samarbete med dig väger vi in alla parametrar och hittar den bästa lösningen för din produkt och ditt varumärke.

Flaskor
Vi har både traditionella och mer exklusiva flaskor i flera olika storlekar och med olika typer av förslutningar. Valen av format är lika många som typ av innehåll. Vi hjälper dig att ta fram rätt modell för din produkt.
Kontakta oss för offert
Tuber & dispenser
En tub kan ha många format och storlekar, allt från en liten tub med hudvårdsprodukter till DispensoPac för tvål. Vi har kapacitet att tappa på tub och för dispenser från 150 ml upp till flera liter.
Kontakta oss för offert
Korkar & munstycken
Munstycket på förpackningen måste givetvis fungera effektivt med innehållet, men bidrar också till helhetsintrycket av produkten. Vi har allt från spraymunstycken till snäppkorkar och dispensers i flera olika färger, eller varför inte guld eller silver för den där exklusiva känslan?
Kontakta oss för offert
Föregående bild
Nästa bild

Flexibla volymserier för dig som vill testa

Vill du pröva din idé eller skapa en begränsad upplaga? Vår produktionsanläggnings flexibilitet ger dig möjlighet att enkelt tappa och utveckla små produktserier.

Hur det funkar

Steg 1

Produktutveckling

Allting börjar med din idé. Kontakta oss så utvecklar vi den tillsammans med dig och tar fram en unik produkt utefter din verksamhets profil och behov. Det är även möjligt för företag att erbjuda någon av våra befintliga recepturer under eget varumärke.

Steg 2

Tillverkning

Under tillverkningen hjälper vi dig med framtagning av produktförpackning, etikett, kork/spray, och kartongemballage. Vår ISO-certifierade fabrik hanterar tekniska lösningar och all förberedelse och planering.

Steg 3

Leverans

Vår logistikavdelning säkerställer att dina produkter levereras i rätt tid. Vår ISO-certifiering säkerställer en smidig och säker administration och hanterar kontakt med myndigheter, tillstånd, miljömärkningar och certifikat.

Vanliga frågor

Vanliga frågor

Vi kan göra det mesta inom städkem och hygien. Hör av dig blabla

Tack vare vår flexibla fabrik kan du beställa allt eller inget blabla

Kontakta oss gällande Private Brand