PLS SprayWash

Vi har samlat ihop det du behöver veta om SprayWash. Det är ett system för rengöring, avkalkning och desinfektion av våtrum som är enkelt, effektivt & ergonomiskt plus att det har många goda miljöegenskaper.

Till skillnad från många andra system med liknande funktioner så väger munstycket mindre än 1 kg. Tillsammans med det ergonomiska handtaget blir det lätt att arbeta oavsett om arbetet pågar i 5 minuter eller flera timmar på en dag. Med SprayWash kan du nästan halvera din arbetstid och risken för feldosering är minimal. Doseringen sker automatiskt – det enda du behöver tänka på är att använda rätt tablett för den rengöring du ska utföra. Systemet fungerar bäst vid kallt till ljummet vatten.

Ladda ner instruktionsblad

Här finns ett antal instruktionsblad du kan ladda ner för djuprengöring eller daglig/veckovis rengöring för normala förhållanden eller vid hårt vatten, alltså områden med mycket kalk. Vi har också ett dokument med ett blankt schema så du själv kan bestämma hur städschemat ska se ut.

Har du frågor, kontakta Christer Gustafsson, SprayWash–specialist här på PLS.

E-post: christer.gustafsson@pls.nu
Telefon: 0709-34 89 98

Ladda ner broschyrVisa alla SprayWash-produkter

SprayWash

Tablet-kits-300x300.jpg

Hur färgkodningen bidrar till ett bra miljöval

Tabletterna finns i olika varianter anpassade och förpackningarna är färgkodade för att underlätta användningen. Tabletterna är uppdelade i dessa kategorier:

SprayWash

  • Röd – Avkalkning
  • Grön/blå – Daglig rengöring
  • Svart – Grovrengöring & industri
  • Gul/ vit – Desinfektion

Det finns även praktiska tabletthållare med lock med samma färger. Det gör det möjligt att spara kvarblivna tabletter till nästa gång de behövs. Mindre spill och automatisk dosering gör det till ett bra miljöval.

Systemet kan användas för professionell rengöring i alla typer av våtutrymmen och är effektiv när det gäller problem som annars kan vara svåra att få bukt med. Till exempel smuts och mögel i fogar, kalkavlagringar och mycket annat.

SprayWash

Video

Här är en film från spraywash.eu där du också kan läsa mer om SprayWash. Du hittar alla videos på vår youtubekanal.

Så här använder du SprayWash